Nyheter

Här skriver vi om nyheter och händelser i Waxy, och tipsa om bra knep för hur du tar hand om din bil på bästa sätt.

waxy biltvätt

Billig biltvätt – helt utan svartjobb och usla löner

Billiga biltvättar har länge förknippats med dåliga arbetsvillkor och svarta pengar. 99 kronor för en utvändig biltvätt på 7 minuter kan låta för bra för att vara sant. Men hos Waxy är det en realitet – samtidigt som den utbildade personalen anställts med kollektivavtal.

Läs mer …
invändig tvätt

Här finns jobben för ökad integration

Tusentals människor står utan arbete – samtidigt som arbetsplatser skriker efter personal. En första anställning är vägen in i samhället. Med introduktionsjobb möjliggörs för nya arbetstillfällen, där arbetskraft med rätt kompetens matchas mot rekryterande företag. Här listar vi branscher som med framgång anställer nyanlända.

Läs mer …
utvändig tvätt

Bäst lackskydd med Waxys lackförsegling

Vilket lackskydd som är bäst är en allt vanligare fråga, eftersom fler och fler väljer att lackförsegla sin bil. På Waxy erbjuds två olika alternativ, som förlänger livslängden, glansen samt djupet på din lack.

Läs mer …
tvätttunnel

Så funkar Waxys biltvätt

Många upplever ett motstånd med att åka till en biltvätt. Tvättgatan kan upplevas som omtumlande med allt vatten och rengöringsmedel som flödar över karossen – särskilt för bilister med barn eller djur i bilen. Detta är dock inget problem om du kommer till någon av Waxys högteknologiska biltvättar.

Läs mer …
biltvätt

Högtryckstvätt i toppklass hos Waxy

Högtryckstvätt är ett måste för att få bort den allra mest ingrodda smutsen på din bil. Men att stå och spola själv på uppfarten eller i en gör-det-själv-hall är både tidsödande och ineffektivt. Hos Waxy lämnar du bara över nycklarna till personalen, som tvättar din bil med toppmodern högtryckstvätt – innan den automatiska biltvätten tar vid för ett skinande rent resultat.

Läs mer …

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer…