Biltvätt

Biltvätt förknippas ofta med en blank lack – men när du tvättar din bil hos oss på Waxy ger du inte bara din bil ett snyggare yttre, utan även en längre livslängd.

Smuts och salt sliter naturligtvis på bilen, och likaså sliter det på kroppen att själv försöka göra rent med hink och tvättsvamp. För att inte nämna hur tidsödande en manuell biltvätt kan vara

från 199:-

Utvändig biltvätt i vår
70 meterstunnel – 7 min.

Waxy standard + Plus – enbart drop-in
Skinande ren exteriör på endast 7 minuter!

Hur lång tid tar en biltvätt?

Med vår utvändiga biltvätt – Waxy Standard – får du en skinande ren exteriör på endast 7 minuter. Allt i vår högteknologiska tvättgata på 70 meter, där 8 olika moment samverkar i förvandlingen av din bil, nästan i stil med nyskick.

Eftersom vi kan hantera minst 60 bilar i timmen, är väntetiden sällan något problem. Väljer du Waxy Plus får du dessutom en manuell förtvätt av vår serviceinriktade personal, som även ser över instegslister med personlig eftervård.

Innovativ och skonsam biltvätt med högtryckstvättar av senaste teknik

Innovativ och skonsam biltvätt

Därutöver ingår avfettning och högtryckstvätt, som både skonar lacken och sköljer bort riktigt hårt sittande smuts, på ytor där det annars är svårt att komma åt.

Det är en skonsam och innovativ biltvätt där högtryckstvättar av senaste teknik rör sig fram och tillbaka över bilen.

In- och utvändig biltvätt på nolltid

Hur lång tid en biltvätt tar är en ständig fråga i vårt stressiga samhällsklimat. Vi på Waxy tar höjd för din dyrbara tid och erbjuder därför en in- och utvändig biltvätt på endast 30 minuter – utan att kompromissa med resultatet.

Med en ut- och invändig biltvätt av typen standard inkluderas dammsugning, rengöring av mattor, samt avtorkning av paneler.

Är du i behov av en mer omfattande biltvätt ingår även avtorkning av paneler, vilket tar ytterligare en kvart – totalt 45 minuter. En vanlig arbetslunch, med andra ord. Varför inte passa på medan du låter oss passa upp på din bil?

Miljövänlig biltvätt som lever upp till hårt satta krav på miljöfarliga kemikalier

En helt igenom miljövänlig biltvätt

Waxy garanterar en toppmodern biltvätt, där din bil såväl som miljön står i centrum. Våra biltvättar har mycket hög kapacitet och är alla utrustade med egna reningsanläggningar, där endast Svanen-märkta kemikalier används. Det innebär en miljövänlig biltvätt som lever upp till hårt satta krav på miljöfarliga kemikalier, bland annat vad gäller ekotoxicitet och nedbrytbarhet.

Sammantaget erbjuder vi den mest moderna och miljövänliga tjänsten för biltvätt och allmän vård i hela landet.

Därför ska du tvätta din bil ofta

Det kan låta självklart, men renhållning och biltvätt är viktiga komponenter i det allmänna underhållet av din bil, som ger ett betydligt högre andrahandsvärde.

Andra positiva aspekter av en biltvätt är att bilen syns bättre i mörkret när lampor är avtorkade, medan lack och registreringsskyltar behåller sina reflekterande förmågor. Högre trafiksäkerhet, helt enkelt.

Som bilist ansvarar du även för att ditt registreringsnummer är väl synligt och vid överträdelser kan det medföra en tråkig bot på 1500 kronor.

Tvätta din bil minst en gång i månaden

Även om det kan vara svårt att leva upp till, rekommenderar vi en biltvätt ungefär en gång i månaden. Kommer du till oss på Waxy tar den längsta omvårdnaden inte mer än en timme, något som de allra flesta kan avvara då och då.

Nöjda kunder med biltvätt hos Waxy

Alla Waxys anläggningar för biltvätt får dagligen höga betyg och positiva omdömen på nätet. Det gäller allt från sociala medier såsom Instagram och Facebook till Google och andra sökmotorer.

Kundernas egna ord om Waxys tvätt av bil

Här är ett axplock av alla nöjda kunders recensioner på bokadirekt.se, efter att ha tvättat sin bi hos oss:

 • ”Väldigt nöjd! Har pälsdjur och extremt skitig bil. Tog en 45 min och förväntade mig absolut inte att den skulle bli så ren som den blev. Allt hundhår försvann. Kommer definitivt att komma tillbaka. Otroligt trevlig personal, särskilt tjejen vid kassa!”
 • ”Så snabbt som dom blev klara med skinande resultat! Kommer absolut gå tillbaka!”
 • ”Alltid lika trevliga! 799:- för in och utvändigt tvätt är överkomligt”
 • ”Invändig rengöring och tvätt av hela bilen. Den blev som ny.”
 • ”Bästa tvätten ever”
 • ”Bra och smidig biltvätt till hyggliga priser!”
 • ”Trevligt bemötande. Ren o fräsch bil efter invändig städning och utvändig tvätt.”

Snabbt och effektiv biltvätt hos Waxy

Vi vill att det ska vara en positiv helhetsupplevelse att tvätta sin bil hos oss. Oavsett vilken anläggning du väljer, är vårt mål att erbjuda marknadens bästa service för biltvätt. Många kunder lyfter fram hur snabbt och effektivt det går att tvätta sin bilen hos Waxy. Alltid till svårslagna priser samtidigt som man bjuds på kaffe under den korta väntetiden. Därutöver hyllas ständigt vår serviceinriktade personal för sitt kunnande och bemötande.

Våra tjänster innefattar i nuläget:

 • Biltvätt Stockholm
 • Biltvätt Uppsala
 • Biltvätt Norrtälje
 • Biltvätt Södertälje

Fler anläggningar för biltvätt på gång

Med hjälp av världsledande aktörer inom bilvård och den senaste tekniken, har Waxy som mål att revolutionera den svenska marknaden för biltvätt. Waxy har redan etablerat en av norra Europas största anläggningar i Uppsala/Gnista, med marknadens mest innovativa teknologi för biltvätt och en kapacitet på uppemot 100 tvättade bilar i timmen.

Fler anläggningar som gör det möjligt att tvätta bil snabbt och effektivt till mycket konkurrenskraftiga priser planeras i hela landet. Waxys ambition är att bli landets ledande aktör för biltvätt.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer…