Biltvätt

Biltvätt förknippas ofta med en blank lack – men när du tvättar din bil hos oss på Waxy ger du inte bara din bil ett snyggare yttre, utan även en längre livslängd.

Smuts och salt sliter naturligtvis på bilen, och likaså sliter det på kroppen att själv försöka göra rent med hink och tvättsvamp. För att inte nämna hur tidsödande en manuell biltvätt kan vara

Waxy standard + Plus – enbart drop-in
Skinande ren exteriör på endast 7 minuter!

Hur lång tid tar en biltvätt?

Med vår utvändiga biltvätt – Waxy Standard – får du en skinande ren exteriör på endast 7 minuter. Allt i vår högteknologiska tvättgata på 70 meter, där 8 olika moment samverkar i förvandlingen av din bil, nästan i stil med nyskick.

Eftersom vi kan hantera minst 60 bilar i timmen, är väntetiden sällan något problem. Väljer du Waxy Plus får du dessutom en manuell förtvätt av vår serviceinriktade personal, som även ser över instegslister med personlig eftervård.

Innovativ och skonsam biltvätt med högtryckstvättar av senaste teknik

Innovativ och skonsam biltvätt

Därutöver ingår avfettning och högtryckstvätt, som både skonar lacken och sköljer bort riktigt hårt sittande smuts, på ytor där det annars är svårt att komma åt.

Det är en skonsam och innovativ biltvätt där högtryckstvättar av senaste teknik rör sig fram och tillbaka över bilen.

In- och utvändig biltvätt på nolltid

Hur lång tid en biltvätt tar är en ständig fråga i vårt stressiga samhällsklimat. Vi på Waxy tar höjd för din dyrbara tid och erbjuder därför en in- och utvändig biltvätt på endast 30 minuter – utan att kompromissa med resultatet.

Med en ut- och invändig biltvätt av typen standard inkluderas dammsugning, rengöring av mattor, samt avtorkning av paneler.

Är du i behov av en mer omfattande biltvätt ingår även avtorkning av paneler, vilket tar ytterligare en kvart – totalt 45 minuter. En vanlig arbetslunch, med andra ord. Varför inte passa på medan du låter oss passa upp på din bil?

Miljövänlig biltvätt som lever upp till hårt satta krav på miljöfarliga kemikalier

En helt igenom miljövänlig biltvätt

Waxy garanterar en toppmodern biltvätt, där din bil såväl som miljön står i centrum. Våra biltvättar har mycket hög kapacitet och är alla utrustade med egna reningsanläggningar, där endast Svanen-märkta kemikalier används. Det innebär en miljövänlig biltvätt som lever upp till hårt satta krav på miljöfarliga kemikalier, bland annat vad gäller ekotoxicitet och nedbrytbarhet.

Sammantaget erbjuder vi den mest moderna och miljövänliga tjänsten för biltvätt och allmän vård i hela landet.

Därför ska du tvätta din bil ofta

Det kan låta självklart, men renhållning och biltvätt är viktiga komponenter i det allmänna underhållet av din bil, som ger ett betydligt högre andrahandsvärde.

Andra positiva aspekter av en biltvätt är att bilen syns bättre i mörkret när lampor är avtorkade, medan lack och registreringsskyltar behåller sina reflekterande förmågor. Högre trafiksäkerhet, helt enkelt.

Som bilist ansvarar du även för att ditt registreringsnummer är väl synligt och vid överträdelser kan det medföra en tråkig bot på 1500 kronor.

Tvätta din bil minst en gång i månaden

Även om det kan vara svårt att leva upp till, rekommenderar vi en biltvätt ungefär en gång i månaden. Kommer du till oss på Waxy tar den längsta omvårdnaden inte mer än en timme, något som de allra flesta kan avvara då och då.