Waxy Carwash öppnar dörrarna till lastbilstvätten i Uppsala!

Waxy Carwash öppnade sin fjärde bilvårdsanläggning i Uppsala i december 2020 och nu är samtliga tvättgator på plats, inklusive lastbilstvätten.

Innehåll

Facebook
LinkedIn

Lastbilstvätt i Uppsala

Bilvårdsanläggningen i Uppsala/Gnista, som öppnade 1 december 2020, är en av norra Europas största i sitt slag, med kombinationen av bilvårdslösningar för personbilar, transportbilar, lastbilar, långtradare och bussar.

Från och med 1 juli är anläggningen komplett då även vår lastbils/busstvätt som klarar upp till 4,5 meter i höjd och 24 meter har installerats och börjat leverera till allt fler kunder i området.

För transportbilar har vi en särskild anpassad tvätt som tar bilar upp till 3,1 m och 7 m längd.

Vi konkurrerar med ett starkt miljöfokus – integrerade reningsverk och Svanen märkta kemikalier, hög kvalitet, hög effektivitet och självfallet ett konkurrenskraftigt pris.

För kunden innebär Waxy Carwash ett optimalt val sett till miljön, garanterat hög kvalitet, inga köer och marknadens bästa priser.

”Vi ser fram emot alla kunder som efterfrågat en professionell och miljövänlig långtradartvätt i Uppsala med omnejd. Anläggningen är självklart ansluten till vårt kvalificerade reningsverk för minsta möjliga miljöpåverkan”, säger Robin Mann, anläggningsansvarig Waxy Uppsala.

Om Waxy

Waxy har som affärsidé att bygga en kedja med miljövänliga bilvårdsstationer i Sverige och bygger sin verksamhet på fyra hörnstenar. Miljö, Kvalitet, Effektivitet, och Pris.

Waxy är ISO 9001 och 14 001 certifierade.
Waxy planerar för en aggressiv etablering av Waxyanläggningar i Sverige.

Bolaget har funnits i sin nuvarande form sedan 2018 och har som ambition att bli det ledande bolaget i Sverige inom marknadssegmentet för fordonsvård.

WXY Holding har ca 260 aktieägare, Waxy aktier är anslutna till Euroclear.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer…