Lastbilstvätt

Vi på Waxy erbjuder inte bara högklassig biltvätt för personbilar, utan även lastbilstvätt. Det innefattar lastbilar, långtradare och bussar, som blir skinande rena i våra tvättgator med enorm kapacitet.

Tvättgatorna är hela 70 meter långa, där 8 olika moment sammanstrålar för att ge mindre såväl som tyngre fordon en lack som ger sken av att vara i fullständigt nyskick.

från 599:-

Utvändig tvätt och invändig städ
exkl. lastutrymme.

Waxy Standard – skinande ren exteriör på endast 7 minuter

En av norra Europas största biltvättar

För att kunna ta emot tyngre fordon utan att kompromissa med resultatet på tvätten och omvårdnaden, har vi etablerat en av norra Europas största bilvårdsanläggningar i Uppsala/Gnista.

Innovativ och skonsam biltvätt med högtryckstvättar av senaste teknik

Miljövänlig lastbilstvätt

Våra biltvättar har mycket hög kapacitet och är alla utrustade med egna reningsanläggningar, där endast Svanen-märkta kemikalier används. Det innebär en miljövänlig biltvätt som lever upp till hårt satta krav på miljöfarliga kemikalier, bland annat vad gäller ekotoxicitet och nedbrytbarhet.

Lika stor omsorg oavsett fordon

Vi lägger minst lika stor möda på att tvätta en lastbil som på en personbil, och tillvägagångssättet mellan fordonstyperna skiljer sig inte märkbart åt. Den stora skillnaden är att det självklart tar längre tid att tvätta en lastbil, transportbil, buss eller långtradare, samtidigt som anläggningen måste ta höjd för riktigt stora åkdon.

Och det har vi gjort på våra högteknologiska anläggningar, som välkomnar dig som lastbilsförare genom en innovativ lösning för höga och breda fordon.

Miljövänlig biltvätt som lever upp till hårt satta krav på miljöfarliga kemikalier

Lastbilstvätt för åkerier och transportföretag

Lastbilar och andra transportbilar har naturligtvis ett särskilt behov av kontinuerlig tvätt, eftersom dessa fordon ofta rullar många mil varje dag vilket ställer högre krav på underhåll.

Ute på vägarna utsätts lastbilen för ständiga yttre påfrestningar som drabbar lack och andra framträdande delar av exteriören.

Lastbilar är också stor investeringar som ofta är ämnade att vara i burk över många år, något som gör underhållet särskilt betydelsefullt. Dessutom vill du som företagare troligtvis att dina fordon håller stilen ute på vägarna.

Framtidens biltvätt för lastbilar och andra tunga fordon

Hos oss på Waxy hittar du framtidens biltvätt för tyngre fordon, dessutom till marknadens bästa priser. Förutom att tvätta din lastbil erbjuder vi andra typer av underhållsmässig service, så som vaxning, polering, utvändig och invändig bilrekond, med mera.

Med vårt system får du bland annat möjlighet till manuell förtvätt med avfettning under högtryckstvätt, skumavfettning, tröskel- och hjultvätt, polering, sköljning och torkning, följt av däckpolering.

Waxy revolutionerar marknaden för lastbilstvätt

Med hjälp av världsledande aktörer inom biltvätt och den senaste tekniken, har Waxy som mål att revolutionera den svenska marknaden för lastbilstvätt. Waxy har redan etablerat en av norra Europas största anläggningar i Uppsala/Gnista, med möjlighet till tvätt av lastbil, buss, långtradare och transportbil.

Fler anläggningar som gör det möjligt att tvätta lastbil snabbt och effektivt planeras över hela landet, exempelvis för lastbilstvätt i Stockholm. Ambitionen är att bli en rikstäckande kedja för vård av fordon, från mindre personbilar till stora långtradare.

Waxy möter den stora efterfrågan på lastbilstvätt

Marknaden för lastbilstvätt och andra tyngre fordon har länge varit eftersatt i Sverige, trots att den är minst lika stor som personbilsmarknaden. Det vill Waxy ändra på, genom att erbjuda en oöverträffad lastbilstvätt vad gäller prisvärdhet och kvalitet, kombinerat med hög effektivitet och tillgänglighet.

Vår kunniga personal vårdar din lastbil både utvändigt och invändigt, för ett oöverträffat resultat.

Tvätta lastbil snabbt och effektivt hos Waxy

Efterfrågan på tvätthallar som klarar tyngre lastbilar och långtradare är stor i Sverige. Väljer du Waxy slipper du långa kötider och kan ta en kaffe medan din lastbil tas om hand för professionell rengöring. I Uppsala finns vår tvättanläggning med lastbilstvätt och busstvätt som klarar fordon upp till 4,5 meter i höjd och 24 meter i längd.

Att tvätta transportbil hos Waxy Uppsala tar exempelvis endast 30 minuter för en utvändig och invändig tvätt, till ett pris på 599 kronor. För att inkludera en städning av lastutrymmet tar det totalt 60 minuter, till en kostnad av 999 kronor.

Waxys lastbilstvätt – överlägsen kapacitet med stort fokus på miljön

Sammantaget innebär Waxys koncept en överlägsen kapacitet, som tar tvätten av lastbilar till en ny nivå med mycket låg prissättning. Vår gigantiska anläggning har installerats med hjälp av ISTOBAL, en världsledande aktör som ligger bakom mycket innovativ teknik för lastbilstvätt. Tack vare den kan vi erbjuda en miljövänlig tvätt av lastbil, med egna återvinningssystem och låg elförbrukning.

Samarbeta med Waxy för professionell tvätt av transportbil och lastbil

Vi välkomnar åkerier, transportföretag, bussföretag och andra verksamheter att samarbeta med oss, oavsett storlek på vagnparken. Allt för en så snabb, effektiv och prisvärd service för tvätt av lastbilar som möjligt.

Alla våra anläggningar kan tvätta transportbilar med en maximal höjd på 2,3 meter. För större fordon såsom långtradare hänvisar vi i nuläget till vår anläggning i Uppsala.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer…