Bäst lackskydd med Waxys lackförsegling

Vilket lackskydd som är bäst är en allt vanligare fråga, eftersom fler och fler väljer att lackförsegla sin bil. På Waxy erbjuds två olika alternativ, som förlänger livslängden, glansen samt djupet på din lack.

Innehåll

Facebook
LinkedIn

Förläng livslängden, glansen samt djupet på din lack

När du är ute på vägarna utsätts din bil för ständiga potentiella risker från yttre faktorer, så som dåligt väder, andra trafikanter, vägsmuts och studsande grus eller stenar.

Bilens lack innehåller en mängd små porer och tyvärr kan solens UV-strålar och surt nedfall tränga igenom och bryta ned lacken, vilket gör lacken matt och kallas för oxidation.

Vilket lackskydd är bäst?

Vårt lackskydd är lämpligt för dig som vill bevara den där riktiga nybilskänslan. Med lackförsegling på en ny bil bevarar du nämligen dess ursprungliga skick i högre utsträckning.

På Waxy erbjuds två prisalternativ för lackförsegling:

·   Lackförsegling 1K, som ger ett grundläggande skydd och kostar från 2 999 kronor

·   Lackförsegling 2K, som bidrar till ett mer omfattande skydd som håller längre, till ett pris från 5 999 kronor.

Tunt lackskikt på många nya bilmodeller

På många nya bilmodeller är lackskiktet väldigt tunt, vilket har gjort att lackförsegling numer ofta erbjuds i samband med köp av en ny bil. Detta eftersom det skyddar mot både rost och repor. Därför rekommenderas att du beställer ett lackskydd hos Waxy så fort som möjligt, i samband med köp av en ny bil.

Keramisk lackförsegling ger bäst lackskydd

Med ett keramiskt lackskydd skyddas din bil av en härdad yta som skyddar mot mängder av olika yttre påfrestningar. Lackförsegling är en keramisk teknik som har många fördelar framför vanligt vax. Det skyddar nämligen inte bara lacken, utan även aluminiumfälg, detaljer i plast och glas – beroende på dina önskemål. Keramiken utgör en hård skyddande hinna som behåller lackens glans, djup och lyster.

Därutöver avvisar keramiskt lackskydd smuts och vatten. Du behöver alltså inte tvätta bilen lika ofta efter en lackförsegling, något att ta med i beräkningen om priset framstår som avskräckande till en början.

Tvätta din bil hos Waxy innan lackskydd för bäst resultat

Om din bil inte är sprillans ny bör du tvätta karossen innan lackförsegling för bäst resultat – förslagsvis i någon av Waxys högteknologiska tvättanläggningar. Här kan du få din bil totalt rengjord med en hel rekonditionering för 3 450 kronor, vilket innebär en djuprengöring av din bil både utvändigt med polering och vax, följt av invändig rekond med en lufttryckspistol av typen Tornado. 

Därefter är det bäst att ge bilen ett hållbart lackskydd. Varje bilägares dröm är ju naturligtvis att behålla nybilskänslan så länge som möjligt, och efter en rekonditionering är bilen som ny. En konservering av lacken är tveklöst en investering som kan höja andrahandsvärdet i hög utsträckning.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer…