Högtryckstvätt i toppklass hos Waxy

Högtryckstvätt är ett måste för att få bort den allra mest ingrodda smutsen på din bil. Men att stå och spola själv på uppfarten eller i en gör-det-själv-hall är både tidsödande och ineffektivt. Hos Waxy lämnar du bara över nycklarna till personalen, som tvättar din bil med toppmodern högtryckstvätt – innan den automatiska biltvätten tar vid för ett skinande rent resultat.

Innehåll

Facebook
LinkedIn

Fördelar med att tvätta bil med högtryckstvätt

En högtryckstvätt ger som namnet antyder ett mycket högt tryck som tar bort hårt sittande smuts på din bil. Högtryckstvätten lämpar sig inte bara för tvätta lacken på din bil, utan rengör med fördel däck, fälg, fönster och undersidan – förslagsvis med en underredstvätt eller ett fräsmunstycke. Det kallas för underspolning, något som Waxy självklart erbjuder.

Därför ska du tvätta din bil med högtryckstvätt hos Waxy:

  • Tar bort hårt sittande smuts
  • Mindre behov av rengöringsmedel
  • Waxys anläggningar har reningsverk som renar vattnet helt och hållet
  • Du slipper stå med slangen och spola själv

Med Waxys system får du bland annat möjlighet till manuell förtvätt med avfettning under högtryckstvätt, skumavfettning, tröskel- och hjultvätt, polering, sköljning och torkning, följt av däckpolering.

Viktigt att spola bilen med högtryckstvätt för att få bort små smutskorn

Orsaken till att bilen måste spolas av noggrant med högtryckstvätt är för att få bort minimala smutskorn och partiklar. Om bilen inte är helt ren och du polerar manuellt med svamp eller duk, kan små hårda små korn ligga kvar mot lacken – varpå repor ofta uppstår efter arbeten i cirkelrörelser.  

Waxys professionella polering innefattar moderna verktyg med erfaren personal, som förhindrar dylika skador och ger din bil ett utseende i stil med nyskick.

Tvätta bil med högtryckstvätt för lägre förbrukning av kemikalier

Väljer du att tvätta din bil med högtryckstvätt hos Waxy sänker du din förbrukning av kemikalier – allt för en så miljövänlig biltvätt som möjligt. Samtliga av Waxys tvättanläggningar har moderna reningsverk, som garanterar att inga skadliga ämnen läcker ut i det kommunala avloppssystemet.

Alltid Svanenmärkta rengöringsmedel vid biltvätt hos Waxy

För att garantera en så hållbar biltvätt som möjligt använder Waxy endast Svanenmärkta rengöringsmedel. Dessa ställer höga krav på minimal klimatpåverkan, såväl som på hälsovådliga faktorer för den enskilda människan. För att en produkt ska få märkas med Svanens karakteristiska grönvita logga, krävs att hela livscykeln i samband med användning tas hänsyn till – vad gäller både miljö och hälsa.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer…