Polera bort repor på din bil hos Waxy

För att polera bort repor på en bil krävs ofta professionell polering – något som Waxy erbjuder med hel rekonditionering för äkta nybilskänsla.

Innehåll

Facebook
LinkedIn

Bilrekonditionering från 3 450 kronor

På Waxy koster en hel bilrekonditionering från 3 450 kronor. Det innefattar en mycket noggrann rengöring med följande moment:

  • Bilen poleras
  • och vaxas
  • samt fräschas upp inuti med hjälp av en effektiv lufttryckspistol.

Bilrekond är en utförlig rengöring av din bil som kan delas in i yttre respektive inre moment. Eftersom utsidan och insidan utsätts för olika typer av påfrestningar, samtidigt som deras egenskaper skiljer sig åt markant, erbjuder vi på Waxy invändig såväl som utvändig bilrekond till ett fördelaktigt pris.

När det kommer till exteriören avfettas först din bil i syfte att lösa upp all fet smuts, tjära, salt, med mera – som av naturliga skäl uppstår vid bilkörning. När ytorna är rena vaxas och poleras bilens lack, för att polera bort repor och samtidigt ge djup, lyster och glans till dess kulör, så som lacken såg ut i nyskick.

Polera bort repor på bil med vax – en myt

Det enda sättet att ta bort repor på en bil är med hjälp av polering, där lacken slipas ner så ytligt som möjligt, vilket Waxys professionella personal fixar utan problem. Det sker med en polish av hög kvalitet, anpassad för just din bils behov beroende på hur djupa reporna är i lacken. 

Därefter vaxas bilen, där vaxet ger ett skydd som dock inte tar bort repor på din bil, vilket är en vanlig missuppfattning. Ett annat alternativ är lackförsegling, som blir allt mer populärt eftersom det ger ett mer heltäckande skydd. 

Slipp polera bort repor med keramiskt lackskydd

Med ett keramiskt lackskydd skyddas din bil genom en härdad yta som stoppar mängder av olika yttre påfrestningar. Lackförsegling är en keramisk teknik som har många fördelar framför vanligt vax. Det skyddar nämligen inte bara lacken, utan även aluminiumfälg, detaljer i plast och glas – beroende på dina önskemål. Keramiken utgör en hård skyddande hinna som behåller lackens glans, djup och lyster.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer…