Waxy Carwash i samarbete med Bildemo Uppsala

Waxy Carwash inleder samarbete med Bildemo avseende däcklager och bilvård i Uppsala

Innehåll

Facebook
LinkedIn

Miljövänlig och kvalitativ bilvård

Samarbetet med Bildemo innebär ett långsiktigt arbete mellan bolagen för att marknadsföra partnernas erbjudanden till sina respektive kunder. Samarbetet inleds med att Bildemo hyr in sig i Waxys lokaler på Upplagegatan 2 och etablerar där en komplett däckverksamhet för Waxys och sina egna kunder.

Bildemo investerar ca 4 Msek under 2021 i anläggningen som beräknas vara i full drift under sep 2021. Waxys etablering i Uppsala har varit över all förväntan och våra kunder på personbilssidan kommer att uppskatta samarbetet då de vid däckbyte eller tvätt kan kombinera de två tjänsterna för att spara tid och pengar. ”Vi har redan genomfört över 30 000 tvättar i Uppsala och kunderna använder allt fler av våra olika tjänster. Komplementet med däckhotell kommer att bli väldigt uppskattat”, säger Helena Olafsson, regionchef Waxy Nord.

”Vi på Bildemo ser stora möjligheter att erbjuda våra befintliga kunder utökade tjänster och bilvård löpande över året tack vare samarbetet med Waxy, och inte bara i samband med säsongens däckbyte”, säger Thomas Gustafsson Platschef Bildemo.

Waxy och Bildemos fokus på miljövänlig och kvalitativ bilvård kommer bli en slagkraftig och uppskattad kombination i Uppsala.

Om Bildemo

Upplands Bildemo etablerades 1979 med fokus på bilåtervinning (Upplands Bildemontering AB) samt försäljning av däck och fälgar i samarbete med bilproducenter, försäkringsbolag och verkstäder.

Under 2012 stod det nya fristående däckhotellet på Kumlagatan klart med plats för 4 500 däckhotellskunder (då europas största enskilda däckhotell på 4 700kvm). Vår däckverksamhet är i ständig ökning och vi säljer ca 65 000 personbilsdäck och 25 000 fälgar årligen. Då efterfrågan har varit mycket stor på hotellplatse i Uppsala har vi nu äntligen möjlighet att ta emot ytterligare 2 200 hotellgäster på vårt utökade hotell på Upplagegatan (500m från Kumlagatan).

Vår ambition är alltid att utveckla vårt kunderbjudande och där med kundvärdet vilket samarbetet med Waxy bidrar till. Upplands Bildemo omsätter ca 150Msek i Uppsala och har 65 anställda.

Bildemo är en del av Atracco Group som är nordens största bilåtervinningskedja.

Läs mer på www.bildemo.com samt www.atracco.se.

Om Waxy

Waxy har som affärsidé att bygga en kedja med miljövänliga bilvårdsstationer i Sverige och bygger sin verksamhet på fyra hörnstenar. Miljö, Kvalitet, Effektivitet och Pris.

Waxy är ISO 9001 och 14 001 certifierade.

Waxy planerar för en aggressiv etablering av Waxyanläggningar i Sverige. Bolaget har funnits i sin nuvarande form sedan 2018 och har som ambition att bli det ledande bolaget i Sverige inom marknadssegmentet för fordonsvård. WXY Holding har ca 260 aktieägare, Waxy aktier är anslutna till Euroclear.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer…