Så funkar Waxys biltvätt

Många upplever ett motstånd med att åka till en biltvätt. Tvättgatan kan upplevas som omtumlande med allt vatten och rengöringsmedel som flödar över karossen – särskilt för bilister med barn eller djur i bilen. Detta är dock inget problem om du kommer till någon av Waxys högteknologiska biltvättar.

Innehåll

Facebook
LinkedIn

Biltvätt – hur gör man egentligen?

I en traditionell biltvätt – så som portaltvättar och gör-det-själv-hallar – sitter du själv bakom ratten under tvätten, eller rengör bilen helt på egen hand. Hur gör man då med biltvätt hos Waxy?

Här slipper du både momenten med att sitta i bilen eller tvätta den manuellt. Du lämnar bara över nycklarna till personalen och väntar på att få din bil i ett skinande rent skick. Något som endast tar 7 minuter för en utvändig biltvätt. Detta till ett pris av 99 kronor, vida överlägset konkurrenterna gällande kostnad, resultat och effektivitet.

Hur fungerar automatisk biltvätt hos Waxy?

Med vår utvändiga biltvätt, Waxy Standard, får du en skinande ren exteriör på endast 7 minuter. Allt i vår högteknologiska tvättgata som är hela 70 meter lång, där 8 olika moment samverkar i förvandlingen av din bil i stil med nyskick.

Här får du som kund också möjlighet till en biltvätt med:

  • Manuell förtvätt med avfettning under högtryck
  • Automatisk skumavfettning
  • Tak- och sidohögtryck
  • Tröskel- och hjultvätt
  • Fem borstar för tvätt
  • Polermedel
  • Tre borstar för polering
  • Tork med blås
  • 3 borstar för tork
  • Däckpolering

Hur kan Waxys biltvätt vara så konkurrenskraftig?

Det som gör Waxys biltvätt så bra är kapaciteten, med högteknologiska tvättgator som kan ta emot uppemot 100 bilar i timmen.

Waxy konkurrerar med en miljövänlig biltvätt av högsta effektivitet, till ett extremt konkurrenskraftigt pris – utan att ge avkall på resultatet. En svårslagen kombination, med andra ord.

Det handlar om ett helhetskoncept med bilvård, snarare än enbart traditionell biltvätt. Där ingår lackförsegling, utvändig såväl som invändig rekond, motortvätt, hel rekonditionering, med mera.

Automatisk och manuell biltvätt i ett hos Waxy

Att kombinera automatisk biltvätt med manuell bilvård ger ett särskilt bra resultat. Denna tjänst går under namnet Waxy Plus, som kostar 299 kronor. Där får du utöver automatisk biltvätt personlig förtvätt av instegslister, avfettning och högtryckstvätt – dessutom med personlig eftervård.

Saker att göra medan man väntar på sin biltvätt

Nästa steg för Waxy är att etablera trivsamma lounge-miljöer i anslutning till biltvättarna, där kunderna erbjuds kaffe, bekväma soffgrupper och möjlighet att handla i butik. Tanken är att du ska slippa åka till din lokala bensinstation för att tvätta din bil, något som annars är helt onödigt för exempelvis elbilsägare, eller om du inte har något behov av att tanka i övrigt.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer…