Waxy Carwash kommentar till nyheten om myndigheternas nedslag i bilvårdsbranschen

Vi på Waxy välkomnar alla aktiviteter som motarbetar fusk, orimliga arbetsförhållanden för personalen i bilvårdsbranschen och snedvridning av konkurrensen i branschen, och ser gärna att också konkurrensverket intresserar sig för detta.

Innehåll

Facebook
LinkedIn

Waxy Carwash erbjuder sedan hösten 2020 sina kunder ”Waxy Standard, 99 SEK, alltid på Waxy!”

Nyheterna i både radio och tv har i dagarna kommenterat myndigheternas nedslag och anmärkningar på bilvårdsbranschen. Se följande länkar https://sverigesradio.se/artikel/4758139 och https://www.tv4.se/klipp/va/13321732/allvarliga-brister-i-bilservicebranschen.

Ärliga villkor?

Olika företrädare för myndigheterna har ifrågasätt om det går att få en biltvätt på ärliga villkor för 99 kronor.

Ja! säger vi som har marknadens modernaste och effektivaste teknologi för biltvätt med en kapacitet om 60 – 100 biltvättar i timmen.

Inslaget tar inte hänsyn till vilken teknologi som biltvätt genomförs med, utan förutsätter att allt görs antingen för hand eller med gammal teknologi. Kom och besök oss på Waxy Carwash och se hur man får en ärlig tvätt, som troligen är marknadens bästa, Waxy Standard, för 99 kronor.

Vi välkomnar också myndigheter och branschorganisationer att besöka oss och lära sig mer om modern teknologi i bilvårdsbranschen som vänder upp och ned på alla förutsättningar i branschen.

Supermoderna anläggningar för fordonsvård

Waxy driver supermoderna och miljövänliga anläggningar för fordonsvård i Sverige. Bolaget har en mycket ambitiös etableringsstrategi för att bli en rikstäckande kedja för fordonsvård med fokus på miljö, kvalitet, effektivitet och pris.

På kort tid har vi stöpt om branschen och skapat en marknadsposition som skakar om de etablerade aktörerna.

Vi skapar riktiga arbetstillfällen och har självfallet kollektivavtal och försäkringar för att skydda våra medarbetare som är stolta över sin arbetsplats. Medarbetarna är naturligtvis vår viktigaste resurs då den kompetens de besitter skapar nöjda och lojala kunder utöver det vanliga. Se gärna kundernas egna bilder och rekommendationer på nätet.

Waxy Carwash i Uppsala

Den 1 december, 2020, öppnades Waxy Carwash framgångsrikt i Södra Uppsala och nu i februari passerar vi 6 000 biltvättar som levererats till nöjda Uppsala, läs gärna recensioner och rekommendationer på Facebook och Google.

Bilvårdsanläggningen i Uppsala/Gnista är en av norra Europas största i sitt slag, med en kombination av bilvårdslösningar för personbilar, transportbilar, lastbilar, långtradare och bussar.

Vi konkurrerar med ett starkt miljöfokus, kvalitet, effektivitet och självfallet ett konkurrenskraftigt pris för en Waxy Standard, alltid 99 SEK för en biltvätt på 7 minuter i vår 70 meter långa tvättgata som klarar 60–100 bilar i timmen vid full produktion.

Med andra ord Waxy Carwash är rätt miljöval, med mycket hög kvalitet, utan att stå i kö, samt till marknadens bästa pris.

Waxy öppnade sin första anläggning i Kungens Kurva 2018, redan då med egen reningsanläggning och krav på att endast använda Svanen märkta kemikalier

Vi har för avsikt att fortsätta expansionen 2021 enligt den tidplan vi tidigare fastställt, dvs minst ytterligare 21 supermoderna bilvårdsanläggningar projekterade tom 2025.

Waxy International AB

Bolaget har funnit sin nuvarande form sedan 2018 och har som ambition att bli det ledande bolaget i Sverige inom segmentet för fordonsvård.

För ytterligare frågor, vänligen kontakta:
info@waxy.se

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer…