Ny bil? Håll den ren från början med Waxys biltvätt

En vanlig fråga bland bilägare är om det går att tvätta en ny bil i automatisk biltvätt. Drömmen är ju att behålla den där svårslagna nybilskänslan så länge som möjligt. Med Waxys högteknologiska biltvätt får du en svåröverträffad rengöring av din bil – för sprillans nya fordon, såväl som äldre åk.

Innehåll

Facebook
LinkedIn

Tvätta ny bil i biltvätt

Om du vill tvätta din nya bil hos Waxy är det enda du behöver tänka på att lackskiktet på många moderna modeller är relativt tunt. Lacken bör dessutom härda i ungefär ett halvår, vilket gör att du med fördel skippar manuell avfettning till en början.

Det säger sig självt, men ju oftare du tvättar din bil från och med att den är ny, desto mer sällan behöver den avfettas. Då blir rengöringen och den vardagliga skötseln också mycket enklare och billigare.

Waxy Standard biltvätt räcker ofta för helt nya bilar

Till en början är Waxy Standard biltvätt fullt tillräckligt för en ny bil. Fördelen med att välja Waxy är att du i princip slipper köa, något som banar väg för en kontinuerlig bilvård eftersom du inte ödslar någon dyrbar tid.   

Du lämnar bara över nycklarna till Waxys serviceinriktade personal, medan du väntar på att få din bil rengjord – något som endast tar 7 minuter för en utvändig biltvätt. Det är en rengöring av högsta kvalitet med marknadens mest effektiva automatiska biltvätt, som går under namnet Waxy Standard.

Detta till ett pris av 99 kronor, vida överlägset konkurrenterna gällande kostnad, resultat och effektivitet.

Högteknologisk biltvätt i 8 olika moment

Väljer du Waxy Standard för du en utvändig biltvätt med 8 olika moment. Allt i en tvättgata på hela 70 meter, som hör till den senaste tekniken vad gäller automatisk biltvätt. När borstarna drar igång tillsammans med andra rengörande funktioner är det verkligen ett häftigt skådespel.

Du får bland annat ta del av:

  • Automatisk skumavfettning
  • Tak- och sidohögtryck
  • Tröskel- och hjultvätt
  • Fem borstar för tvätt
  • Polermedel
  • Tre borstar för polering
  • Tork med blås
  • 3 borstar för tork
  • Däckpolering

Lackförsegla din nya bil för kontinuerlig biltvätt utan att slita på lacken

Med ett keramiskt lackskydd skyddas din bil av en härdad yta, som hindrar mängder av yttre påfrestningar från att göra skada på lacken. Dessutom möjliggör det för kontinuerlig biltvätt, eftersom lackskyddet även står emot påfrestningar såsom avfettning och rengöring under högtryck.

Lackförsegling är en keramisk teknik som har många fördelar framför vanligt vax. Det skyddar nämligen inte bara lacken, utan även aluminiumfälg, detaljer i plast och glas – beroende på dina önskemål. Keramiken utgör en hård skyddande hinna som behåller lackens glans, djup och lyster.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer…